Szaktanfolyami és GKI képzések

GKI képzések már e-learning (online) formában is!

Tisztelt Érdeklődő!

Irodánkban 2020.03.17-től ügyeleti rendszerben működik az ügyfélfogadás. Ügyfélfogadási időpont minden kedden  10:00-17:00 óra  között!!!

További napokon telefonon és e-mailen változatlanul elérhetőek vagyunk!

A koronavírus terjedésének megelőzése, az emberi egészség védelme érdekében, a járványügyi veszélyhelyzeti rendelkezésekkel összhangban az Innovációs és Technológiai Minisztérium és a KAV Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont Nonprofit Kft. 2020. március 19-től visszavonásig felfüggeszti a járművezetők és közlekedési szakemberek vizsgáit, alkalmassági vizsgálatait és utánképzéseit.

Az intézkedés a közúti, a vasúti, a hajózási és a légügyi területet egyaránt érinti, és kiterjed a pályaalkalmassági vizsgálatok elvégzésére is. A befizetett vizsgadíját senki sem veszíti el, minden érintett a vészhelyzet elhárítását követően díjmentesen vehet majd részt a most lemondott vizsgákon, vizsgálatokon és utánképzéseken.

A felhalmozódó ügyhátralék gyors ledolgozása érdekében a KAV a tervek szerint hivatali időn túli és hétvégi időpontokat is biztosít majd ügyfelei számára.

A Vizsgaközpont ügyfélszolgálati irodáiban a személyes ügyintézés átmenetileg szünetel, az egyéb ügyfélszolgálati csatornák (telefon, e-mail, posta) elérhetőek maradnak, és folyamatosan frissülő tájékoztatás olvasható a szervezet honlapján (http://kavk.hu/) is.

(ITM Kommunikáció)

Megértésüket köszönjük!

GKI képzések már e-learning (online) formában is, azonnali kezdéssel, otthoni tanulással, rövid idő alatt!

 

Akciós továbbképzési díjak! 

GKI árufuvarozó képzések

A képzést azoknak a gépkocsivezetőknek kötelező elvégezni, akik rendelkeznek C kategóriás vezetői engedéllyel, és közúton árufuvarozással szeretnének foglalkozni.

»Bővebben…

GKI autóbuszvezetői képzések

A képzést azoknak a gépkocsivezetőknek kötelező elvégezni, akik rendelkeznek D kategóriás vezetői engedéllyel, és közúton személyszállítással szeretnének foglalkozni.

»Bővebben…

GKI összevont képzések

A képzést azoknak a gépkocsivezetőknek kötelező elvégezni, akik rendelkeznek C és D kategóriás vezetői engedéllyel, és közúton árufuvarozással és személyszállítással is szeretnének foglalkozni.

»Bővebben…

Autóbuszos személyszállító vállalkozó

A szaktanfolyam célja: olyan szakemberek képezése, akik belföldi, illetve nemzetközi autóbuszos személyszállító gazdálkodó szervezetnél kívánnak szakmai irányítóként működni.

»Bővebben…

Árufuvarozó vállalkozó

A szaktanfolyam célja: olyan szakembereket képezése, akik belföldi, illetve nemzetközi árufuvarozó gazdálkodó szervezetnél kívánnak szakmai irányítóként működni.

»Bővebben…

Taxi gépkocsivezető

Szaktanfolyam azok számára, akik egy taxis cég alkalmazottjaként vagy saját vállalkozásuk keretében taxi gépkocsit szeretnének vezetni, illetve olyan személygépkocsival szállítanak díj ellenében személyeket, amelybe taxiórát nem szereltek.

»Bővebben…