Szaktanfolyami és GKI képzések

GKI képzések már e-learning (online) formában is!

GKI képzések e-learning (online) formában, azonnali kezdéssel, otthoni tanulással, rövid idő alatt

Akciós továbbképzési díjak! 

 

GKI árufuvarozó képzések

A képzést azoknak a gépkocsivezetőknek kötelező elvégezni, akik rendelkeznek C kategóriás vezetői engedéllyel, és közúton árufuvarozással szeretnének foglalkozni.

»Bővebben…

GKI autóbuszvezetői képzések

A képzést azoknak a gépkocsivezetőknek kötelező elvégezni, akik rendelkeznek D kategóriás vezetői engedéllyel, és közúton személyszállítással szeretnének foglalkozni.

»Bővebben…

GKI összevont képzések

A képzést azoknak a gépkocsivezetőknek kötelező elvégezni, akik rendelkeznek C és D kategóriás vezetői engedéllyel, és közúton árufuvarozással és személyszállítással is szeretnének foglalkozni.

»Bővebben…

Autóbuszos személyszállító vállalkozó

A szaktanfolyam célja: olyan szakemberek képezése, akik belföldi, illetve nemzetközi autóbuszos személyszállító gazdálkodó szervezetnél kívánnak szakmai irányítóként működni.

»Bővebben…

Árufuvarozó vállalkozó

A szaktanfolyam célja: olyan szakembereket képezése, akik belföldi, illetve nemzetközi árufuvarozó gazdálkodó szervezetnél kívánnak szakmai irányítóként működni.

»Bővebben…

Taxi gépkocsivezető

Szaktanfolyam azok számára, akik egy taxis cég alkalmazottjaként vagy saját vállalkozásuk keretében taxi gépkocsit szeretnének vezetni, illetve olyan személygépkocsival szállítanak díj ellenében személyeket, amelybe taxiórát nem szereltek.

»Bővebben…